Om mottagningen

Mottagningen

EMDR-mottagningen är centralt belägen på Winstrupsgatan 3 i Lund och erbjuder kris- och traumaexpertis i form av psykologisk behandling, handledning, krisstöd och utbildning till både privatpersoner, företag och organisationer. Psykologiska behandlingsmetoder som erbjuds är EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) och Interpersonell terapi.

Om Emma

Jag som driver EMDR-mottagningen är legitimerad psykolog sedan år 2004, certifierad EMDR-terapeut sedan år 2009 och certifierad handledare i EMDR sedan år 2018. Jag har även gått specialistutbildningen för psykologer och är specialist i klinisk psykologi/psykoterapi med inriktning på traumabehandling. Interpersonell terapi (IPT) är en annan metod som jag är utbildad i. Jag har tidigare arbetat en längre tid inom Barn- och ungdomspsykiatrin. Sedan ett flertal år arbetar jag nu främst med vuxna men barn och tonåringar är också varmt välkomna.

Vad gäller traumabearbetning har jag lång erfarenhet av att arbeta med såväl enstaka traumatiska händelser som komplex traumatisering. Metoderna jag använder är EMDR och fasspecifik behandling. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt för att hålla mig uppdaterad om nya verktyg/arbetssätt inom de områden jag arbetar.

Mitt förhållningssätt i det terapeutiska arbetet präglas av ödmjukhet, respekt och närvaro. Ett för mig viktigt redskap i samtalen/behandlingen är också humor. I samtalen finns utrymme både för det djupaste allvar och skratt.

OFFERT